lipsa de succes în rândul rușilor este un mare merit al tuturor soldaților noștri/facebook.com/GeneralStaff.ua Lipsa de succes în rândul rușilor este un mare merit al tuturor soldaților noștri/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

în ultimele zile, situația din față nu s-a schimbat dramatic.

Acest lucru a fost anunțat de vorbitorul Gărzii Naționale a Ucrainei Ruslan Muzychuk în aerul teletonului Informațional.

El a menționat că rușii nu au reușit să captureze o zonă semnificativă de teritoriu și să avanseze adânc în Ucraina.

“În ultimele zile, situația, din fericire, nu s-a schimbat dramatic, în ciuda numeroaselor avantaje. În ciuda faptului că inamicul are o mulțime de fonduri concentrate în special pe direcția regiunilor Donetsk și Luhansk, el nu a avut un succes semnificativ. O parte semnificativă a teritoriului nu a fost capturată și nu s-a făcut un avans mare pe teritoriu. Și acesta este un mare merit al tuturor soldaților noștri care apără granițele estice”, a spus el.

Citește și:  inamicul completează rezervele în mai multe direcții simultan - Gayday Inamicul completează rezervele în mai multe direcții simultan-Gaidai  aviația ucraineană a atacat un grup de echipamente și depozite de muniții ale Federației Ruse-OK Yug Aviația ucraineană a atacat un grup de echipamente și muniții depozit al Federației Ruse-OK”Yug”  administrația Biden a discutat opțiunea unui război prelungit în Ucraina chiar înainte de invazia Federației Ruse-WP Administrația Biden a discutat opțiunea unui război prelungit în Ucraina chiar înainte de invazia Federației Ruse-WP  ISW: Federația Rusă are succese minore în Severodonetsk, după ce s-a oprit în alte direcții ISW: Federația Rusă are succese minore în Severodonetsk, după ce a stagnat în alte direcții

După cum a raportat UNIAN, astăzi mai devreme, pe 19 iunie, șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a menționat că bătălia pentru Donbass nu merge conform scenariului rușilor. Potrivit acestuia, ocupanții nu pot avansa nici în Luhansk, nici în regiunea Donetsk, așa cum a fost planificat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *