În unele locuri, artileria inamicului face de 6 ori mai multe fotografii decât cea ucraineană/Centrul de presă foto al sediului OOS

Federația Rusă încearcă să câștige numai în detrimentul avantajului cantitativ. În medie, o lovitură de artilerie Ucraineană reprezintă șase salve inamice.

Astfel de date au fost împărtășite de președintele Ministerului Apărării al Ucrainei, Alexander Motuzyanik, în timpul unui briefing recent.

“În ciuda pierderilor uriașe de personal și echipament, ocupanții prevalează acum asupra armatei ucrainene în armament și încearcă să câștige exclusiv în număr. În unele zone, există șase sau mai multe lovituri inamice pentru o singură lovitură de artilerie ucraineană. În același timp, eficacitatea acțiunilor unităților de infanterie rusești rămâne scăzută, în special în condiții urbane”, a spus Motuzyanik.

reamintim, la 15 iunie, biroul președintelui Ucrainei a raportat că raportul de artilerie este de 10 la 1 în favoarea ocupanților.

La o întâlnire a formatului Ramstein, care a avut loc acum o săptămână, aliații occidentali au anunțat transferul de noi arme în țara noastră. SUA va trimite artilerie, HIMARS și harpoane rachete anti-navă. Canada, Polonia și Olanda-artilerie, Germania — MLRS, și Slovacia a furnizat deja elicoptere și muniție pentru Grads.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.