ca urmare a bombardamentului, a izbucnit un incendiu într-o clădire de apartamente cu cinci etaje/t.me/dsns_telegram/8447Ca urmare a bombardamentului, a izbucnit un incendiu într-o clădire de apartamente cu cinci etaje/t.me/dsns_telegram/8447

ca urmare a bombardării inamice de astăzi a unei clădiri de apartamente din Kramatorsk, 10 persoane au fost rănite.

Acest lucru este raportat în telegramă de către Serviciul de urgență de Stat.

Raportul notează că la ora 12:55 în Kramatorsk, ca urmare a bombardării, a izbucnit un incendiu într-o clădire de apartamente cu cinci etaje. A fost eliminat.

“În urma bombardamentelor, 10 persoane au fost rănite, dintre care 5 persoane au fost spitalizate”, a menționat serviciul de urgență de Stat.

După cum a scris UNIAN, trupele rusești au lovit din nou Kramatorsk. Specialiștii serviciilor de inginerie explozivă, salvatorii lucrează la fața locului.

Citește și:  în timpul grevei de pe Kherson, APU a lovit locația unităților rusești-Khlan În timpul grevei de la Kherson, APU a lovit locația unităților rusești-Khlan Turcia nu mai este atât de fericită cu rușii :sunt date motive (video) Turcia nu mai este atât de fericită cu rușii :motivele sunt date (video) Mass-media a aflat numele candidaților probabili pentru funcția de procuror General mass-media a aflat numele candidaților probabili pentru funcția de procuror general

Războiul din Ucraina: date actuale

inamicul a continuat să bombardeze estul Ucrainei, lansând lovituri de rachete asupra altor regiuni ucrainene. 

Armata rusă a intrat în ofensivă în direcția slavă. Toate încercările de acțiuni de asalt în direcțiile așezărilor Semigorye, Vershina, Pokrovskoye și teritoriile centralei termice Uglegorsk au fost respinse cu succes de soldații ucraineni.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, în stadiul actual al războiului, Rusia se va concentra pe capturarea Seversk și Bakhmut, fără a acorda prioritate capturării Slavyansk.

Dar ofițerii de informații britanici cred că rușii se confruntă cu o lipsă de personal și sunt rupți între ofensiva din Donbass și apărarea regiunii Kherson ocupate.

în bătăliile Forțelor Armate din Ucraina, 38 550 de invadatori și mii de unități de echipament inamic au fost deja distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.