ocupanții trec până la 60 de mașini pe zi/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse ocupanții trec până la 60 de mașini pe zi Mașini/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

În apropierea orașului Vasilevka (regiunea Zaporozhye), cozile au apărut din nou în fața punctului de control rus. Există aproximativ 400 de mașini care doresc să conducă pe teritoriul controlat de Ucraina.

Locuitorii așezărilor ocupate temporar – Mariupol, Kherson, Berdyansk și Tokmak-încearcă să ajungă la Zaporozhye. Oamenii stau la coadă câteva zile. În mașini sunt în mare parte copii, vârstnici, persoane cu dizabilități și femei (unele dintre ele sunt însărcinate).

După ora 20: 00, oamenii încearcă să nu iasă din mașini, deoarece începe bombardarea activă.

“Cu douăzeci de minute înainte de miezul nopții, au început bombardamentele sau grindina. Am văzut tot cerul în Flash-uri. Fum mare și strălucire au apărut din partea ocupanților ruși. Au început imediat mișcarea activă, au condus o mașină înainte și înapoi: se pare că unul dintre ei a fost rănit grav”, au spus martorii oculari pentru “Suspilne”.Novini”.

Conform informațiilor preliminare, ocupanții au lăsat până la 60 de mașini să treacă pe zi, unele dintre ele fiind returnate înapoi.

Amintiți – vă că în Vasilevka, actrița s-a proclamat primarul orașului-colaboratorul a cerut locuitorilor din Vasilevka să coopereze cu ocupantul.

anterior a fost raportat că invadatorii folosesc locuitorii din regiunea Zaporozhye ca scut uman.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.