false trei rachete au zburat ieri la Vinnița/fotografia serviciului de urgență de Stat

La Vinnița, după atacul cu rachete de ieri, 11 persoane rămân dispărute.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Vinnytsia, Serghei Borzov.

“Trei rachete au zburat ieri la Vinnița: au fost găsite rămășițe. Clădirea Casei ofițerilor va fi demolată. Soarta jubileului va fi decisă de o comisie de experți”, a spus el.

Potrivit lui Borzov, începând cu ora 12:00 din 15 iulie, 197 de victime au solicitat instituțiilor de asistență medicală: 110 au fost tratate în ambulatoriu, 80 rămân la tratament internat. 

“Au fost 23 de morți, inclusiv 3 copii. 11-încă lipsesc”, a adăugat șeful OVA. 

Citește și:  Ucraina a răspuns acuzațiilor de vânzare a armelor occidentale Ucraina a răspuns acuzațiilor de vânzare de arme occidentale expertul a spus când rușii așteaptă foametea de artilerie (video) Expertul a spus când rușii așteaptă o foamete de artilerie (video) rușii trag sisteme de rachete la centrala nucleară Zaporozhye: se știe deja despre bombardament Rușii trag sisteme de rachete la centrala nucleară Zaporozhye: se știe deja despre atacuri

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de 14 iulie, armata rusă a lansat rachete în centrul orașului Vinnytsia, care a lovit o clădire cu spații de birouri. Un incendiu a izbucnit la locul sosirilor, focul s-a răspândit în parcare.

20 de persoane au fost ucise, trei dintre ele copii și 25 de mașini au ars.

Aproximativ 90 de victime au solicitat ajutor de la instituțiile medicale, aproximativ 50 dintre ele fiind în stare gravă.potrivit Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, rușii au lovit centrul orașului Vinnița cu rachete de croazieră Kalibr, lansându-le dintr-un submarin din Marea Neagră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.