De asemenea, în Volynia, ei au în vedere un scenariu conform căruia toți locuitorii din regiune vor avea nevoie de evacuare/fotografie ua.depositphotos.com De asemenea, în Volynia, ei au în vedere un scenariu conform căruia toți locuitorii din regiune vor avea nevoie de evacuare/fotografie ua.depositphotos.com

Volynia se pregătește pentru o posibilă invazie din Belarus. Un plan de evacuare a fost deja elaborat acolo.

primul vicepreședinte al administrației militare regionale Serghei Movenko a informat Suspilny despre acest lucru.

El a spus că nu va dezvălui detaliile planului, deoarece acestea sunt clasificate drept “secrete”. Cu toate acestea, Movenko a menționat că în timpul evacuării, locuitorii din zonele care se învecinează cu Belarus vor fi primii care vor primi asistență. Vorbim despre districtele Kamne-Kashirsky și Kovelsky.

“Dacă, Doamne ferește, există o invazie directă, există un plan care a fost discutat la o ședință a Comisiei de evacuare”, a adăugat Movenko.

El a mai spus că șefii comunităților și administrațiile militare raionale s-au familiarizat deja cu planul de acțiuni în cazul unei posibile invazii și știu deja cum să acționeze. Au studiat căile de evacuare, știu despre locurile în care vor aduna oameni, vor raporta toate aceste informații, dacă este necesar. 

De asemenea, în Volynia, se ia în considerare un scenariu, conform căruia toți locuitorii din regiune vor avea nevoie de evacuare. Dacă o agresiune pe scară largă începe din Belarus, întreaga regiune va fi salvată.

 “Sunt sigur că armata noastră nu va permite acest lucru”, a spus Movenko. 

Citește și:  Statul Major General: Belarus a consolidat protecția frontierelor cu Ucraina în două regiuni simultan Statul Major General: Belarus a consolidat protecția frontierei cu Ucraina în două zone dintr-o dată  un avion rusesc ciudat a sosit în Belarus: a fost scris în rețea că poartă UAV-uri iraniene Un avion rusesc ciudat a sosit în Belarus: rețeaua a scris că transporta UAV-uri iraniene rușii bombardează activ zona de frontieră: zeci de sosiri în regiunea Sumy dimineața (Foto) Rușii bombardează activ zona de frontieră: zeci de sosiri în regiunea Sumy Dimineața (Foto)

anterior, UNIAN a raportat deja că în Regiunea Rivne pregătesc și un plan de evacuare în cazul unei invazii din Belarus. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.