o persoană a fost ucisă într-o grevă de rachete în Zaporozhye/foto ua.depositphotos.com

În Zaporozhye, două rachete rusești au lovit teritoriul uneia dintre întreprinderi, o persoană a fost ucisă, una a fost rănită.

Acest lucru este raportat de administrația militară Regională Zaporozhye.

“Acum se știe că dimineața două rachete ghidate Rashiste au lovit teritoriul uneia dintre întreprinderile orașului. A treia rachetă a explodat în aer”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că facilitățile de infrastructură ale întreprinderii au fost deteriorate și distruse.

toate serviciile relevante funcționează acum.

“Conform informațiilor preliminare, se știe despre un mort și unul rănit. Acum eliminarea consecințelor incidentului continuă, astfel încât numărul victimelor poate fi clarificat”, a adăugat OVA.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Federația Rusă a intrat în Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

Unul dintre orașele care suferă de rachete rusești este Zaporozhye. Pe 26 aprilie, administrația militară Regională Zaporozhye a raportat că dimineața ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra orașului. La rândul său, secretarul Consiliului Local Zaporozhye Anatoly Kurtev a cerut cetățenilor să meargă urgent la adăpost și să nu distribuie fotografii și videoclipuri în rețelele sociale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.