salvatorii au fost aruncați în aer pe o mină din zona de excludere din mijlocul pădurii/fotografia serviciului de urgență de StatÎn zona de excludere din mijlocul pădurii, salvatorii au fost aruncați în aer pe o mină/fotografie a serviciului de urgență de Stat

în zona de excludere, salvatorii au fost aruncați în aer pe o mină inamică, explozia a explodat cabina unui camion de pompieri.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de șeful Departamentului principal al Poliției Naționale din regiunea Kiev, Andrey Nebytov.

Potrivit acestuia, salvatorii au fost aruncați în aer de o mină din zona de excludere din mijlocul pădurii.

“Explozia a aruncat în aer cabina unui camion de pompieri, două persoane au fost spitalizate cu leziuni de severitate variabilă. Alte 5 mine au fost găsite și neutralizate în apropierea locului de detonare”, a menționat Nebitov.

În plus, astăzi într-un câmp din apropierea satului Gogolev, un șofer de tractor a dat peste o mină antitanc. Un bărbat de 35 de ani a primit răni de șrapnel la ambele mâini, precum și la coapsa dreaptă.

Nebitov a cerut locuitorilor din regiunea Kiev să nu piardă vigilența, să ocolească drumurile forestiere, căile de câmp și marginea drumurilor în zonele ocupate.

după cum a raportat UNIAN, un camion pe o mină din Irpen. În urma incidentului tragic, șoferul a fost ucis.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *