inamicul a tras în aproximativ 30 de așezări din sudul Ucrainei/foto facebook.com/MNS.GOV.UA Inamicul a bombardat aproximativ 30 de așezări din sudul Ucrainei/foto facebook.com/MNS.GOV.UA

în direcția Bugului sudic, inamicul a tras în câteva zeci de așezări.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Bugului sudic, inamicul a efectuat atacuri de la tancuri, artilerie cu butoi și rachete în districtele Nikolaev, Pribuzhsky și alte 25 de așezări. Inamicul continuă să efectueze recunoașterea aeriană a UAV-urilor”, se spune în mesaj.

Citește și:  depozite distruse în Chernobayevka: APU a împărtășit detalii despre greve asupra ocupanților Depozite distruse în Chernobayevka: APU detalii comune de greve asupra ocupanților inamicul efectuează recunoașterea aeriană într - una din direcții-Statul Major General Într – una din direcții, inamicul efectuează recunoașterea aeriană-Statul Major General armata ucraineană a neutralizat un grup de recunoaștere a ocupanților în direcția Zaporozhye Armata ucraineană a neutralizat un grup de recunoaștere a ocupanților în direcția Zaporozhye

Între timp, în apele Mării Negre și Azov, doi transportatori de rachete de croazieră pe mare sunt pregătiți pentru utilizarea armelor de înaltă precizie.

După cum a scris UNIAN, după ce forțele armate ucrainene i-au alungat pe ocupanți de Nikolaev, iar ocupanții și-au dat seama că planul lor de a captura orașul a eșuat, ei trag în mod constant asupra civililor dintr-o varietate de arme. 

Deci, pe 2 August noaptea, invadatorii ruși au tras în două districte din Nikolaev. Conform datelor preliminare, una dintre ele a fost trasă cu patru rachete MLRS “Smerch”, iar cealaltă cu opt rachete S-300.

pe 4 August, în jurul orei patru dimineața, explozii puternice au tunat în Nikolaev. Două districte ale orașului au fost incendiate.

În plus, pe cer peste regiunea Mykolaiv, apărătorii ucraineni au doborât patru rachete de croazieră rusești de tip X. ulterior, comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că opt rachete au fost trase asupra țării noastre din nordul Mării Caspice. Rusia a folosit bombardiere strategice Tu-95 (Tu-160). Șapte rachete inamice au fost doborâte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.