inamicul a tras din nou în regiunea Sumy de pe teritoriul Federației Ruse/fotografie t.me/Zhyvytskyy

Trupele inamice au tras în regiunea Sumy de pe teritoriul Federației Ruse în această dimineață, trăgând peste 30 de mine. aceasta este o altă provocare, deoarece ocupanții au părăsit nordul Ucrainei la începutul lunii aprilie.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către președintele Sumy Ova Dmitri Zhivitsky.

“De la ora 10 A. M. astăzi, inamicul de pe teritoriul Federației Ruse trage din nou în regiunea Sumy. Peste 30 de obuze de mortar au aterizat pe teritoriul nostru, trase din satul rus Gorodishche. Într-un caz, inamicul a tras la o răscruce de drumuri între trei sate din Districtul Shostka. În timpul unei alte bombardamente Rashiste, minele au explodat la marginea unuia dintre aceste sate”, a spus președintele OVA.el a adăugat că apărătorii Ucrainei nu au fost răniți în timpul bombardamentelor.

Nu este prima dată când rușii au tras mine în regiunea Sumy

Așadar, pe 20 aprilie, echipele polițiștilor de frontieră au înregistrat deja modul în care teritoriul regiunii Sumy a fost decojit de pe teritoriul Rusiei de la “Grads”. Pe 26 și 27 aprilie, trupele inamice au tras din nou.potrivit lui Zhivitsky, bombardarea haotică a ocupanților este asociată cu explozii, care se aud din ce în ce mai mult pe teritoriul Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.