APU în cele mai multe direcții a respins inamicul/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua APU în cele mai multe direcții a respins inamicul/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua inamicul a fost respins de apărătorii ucraineni în majoritatea covârșitoare a direcțiilor.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Deci, în direcția Seversky, inamicul a tras din artileria barilului în districtele Medvedevka, regiunea Chernihiv și Krasnopolye și Miropole, regiunea Sumy.

În direcția Harkov, inamicul a efectuat daune de foc din tancuri, artilerie de butoi și rachete în zonele așezărilor din Harkov, Lebyazhye, Borshchova, Dementiivka, Korobochkino, Bolshye Prokhody, tishki rus, Stary Saltov, Prudyanka, pepinieră, Tsupovka.

Citește și:  Forțele Speciale din Belarus sunt testate pentru pregătirea în luptă - Statul Major General Forțele speciale din Belarus sunt testate pentru pregătirea în luptă-Statul Major General ocupanții folosesc centrala nucleară Zaporozhye pentru a intimida Vest-analiști ocupanții folosesc centrala nucleară Zaporozhye pentru a intimida Vest – analiști

El a încercat o ofensivă în direcția Bayrak-Gusarovka, luptele continuă.

În direcția slavă, bombardamentele au fost înregistrate lângă Bogorodichny, Dubravny, Mazanovka, Karnauhovka, Chepil și Gusarovka. Ocupanții au încercat să avanseze în direcția Dolgenkoe-Bogorodichnoye. Au fost respinși și retrași.

În direcția Kramatorsk, inamicul a efectuat bombardamente lângă Seversk, Nikolaevka, Starodubovka, discutabil, Krivoy Luka, Verkhnekamenskoye, Grigorovka, Serebryanka, Raygorodok și Kalenikov. A lovit un atac aerian în apropierea disputatului.

a condus o bătălie ofensivă în direcția Yaremovka-Dolina, nu a avut succes, s-a retras.

Citește și:  explozii puternice au tunat dimineața în Nikolaev: două districte au intrat sub foc Dimineața, explozii puternice au tunat în Nikolaev: două districte au intrat sub foc ocupanții ruși au bombardat Kharkiv noaptea: ceea ce se știe Invadatorii ruși au tras la Kharkiv noaptea: ceea ce se știe

În direcția Bakhmut, inamicul a folosit artilerie cu butoi și rachetă în zonele așezărilor Yakovlevka, Mayskoye, Kodema, Pokrovskoye, Razdolovka, Kurdyumovka, Zaitsevoye, Bakhmut și Soledar. El a efectuat atacuri aeriene lângă Yakovlevka, Soledar și Kodema.

Ocupanții au încercat să îmbunătățească situația tactică în direcțiile Stryapovka-Soledar, Dolomitnoye – Mayskoye, Vozrozhdenie – Vershina, Pokrovskoye – Bakhmut, Vasilevka – Yakovlevka, Semigorye – Vershina. În toate aceste direcții, inamicul nu a avut succes și sa retras. El desfășoară acțiuni ofensive în direcția Novoluganskoye-Kodema, luptele continuă.

În direcția Avdiivka, inamicul a bombardat zonele Peskov, Prechistovka, șevcenko, Vladimirovka, Nevelsky, Netailovoye și Krasnogorovka. A condus operațiuni de asalt în direcțiile Lozove – Sands și Veseloe – Sands, nu a avut succes, s-a retras.

Atacurile de artilerie și tancuri din apropierea Zheleznodorozhny, Varvarovka, Maryinka, Gulyai-Pole, Novoselka, Gulyai-Pole și Temirovka au fost înregistrate în direcțiile Novopavlovsky și Zaporizhia. Inamicul a lansat un atac aerian lângă Novopol. Luptele continuă în direcția Alexandrovka-Marinka.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, trupele rusești se concentrează pe capturarea Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.