în direcția Renașterii – Kodema și Dolomite-Semigorye, soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și i-au forțat pe ocupanți să se retragă/REUTERSÎn direcția Vozrozhdenie – Kodema și Dolomitne – Semigorye, soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și au forțat ocupanții să se retragă/REUTERS

Invadatorii au atacat fără succes așezările din direcția Bakhmut.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Statul Major General observă că în regiunea Donetsk, inamicul își concentrează eforturile principale pe direcția Bakhmut.

În direcția Seversk inamicul a efectuat atacuri de artilerie cu baril și rachetă, precum și tancuri la Seversk, Serebryanka și Grigorovka. El a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-urilor lângă Nikiforovka și Tatianovka. În direcția Bakhmut, pentru a elimina unitățile noastre din liniile ocupate, el a condus bombardarea artileriei în raioaneașezările Kodema, Semigorye, Travnev, Vyimka, Berestovoye, Bakhmutskoye și Opytnoye. El a efectuat atacuri aeriene lângă Semigorye și Belogorovka. Inamicul a condus o ofensivă în zona de la periferia vestică a Berestovo, nu a avut succes, sa retras. Aceeași situație este în direcțiile Vladimirovka-Yakovlevka și Semigorye-Kodema”, spune mesajul.

Citește și:  Pentagonul a respins declarația lui Shoigu despre HIMARII distruși din Ucraina Pentagonul a negat declarația lui Shoigu despre HIMARS distruse în Ucraina în ce regiuni ale Federației Ruse se formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW În ce regiuni ale Federației Ruse formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW  trupele rusești au decis probabil să atace Avdiivka head-on-ISW Trupele rusești au decis probabil să atace Avdiivka head-on-ISW

între timp, în direcțiile Vladimirovka Soledar și Pokrovskoye – Bakhmut lupta continuă.

în direcția portului de vizualizare Kodema și Dolomitne-Semigorye soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și au forțat ocupanții să se retragă.

între timp în direcția Avdiivka, inamicul a bombardat zona Avdiivka. Am încercat să îmbunătățesc situația tactică, fără succes, m-am retras cu pierderi.

Pe direcțiile Novopavlovsky și Zaporozhye Bombardarea a fost înregistrată lângă Konstantinovka, Novoselka, Velikaya Novoselka, Magichny, Malaya Tokmachka, Novopol, Yurkovka și Gulyai-Pole.

Datorită nivelului scăzut de personal al regimentului de tancuri al rezervației, echipamentul unității militare, care a fost mutat în direcția Zaporozhye la sfârșitul lunii mai a acestui an, a fost transferat pentru a completa batalioanele de tancuri care fac parte din Armata 58 de arme combinate din Districtul Militar sudic.

pentru a contracara mijloacele tehnice de informații, inamicul desfășoară războiul electronic.

după cum a scris UNIAN, soldații ucraineni au neutralizat inamicul DRG în direcția slavă. Invadatorii au făcut un avans în direcția Kochubeyevka – Dementievka, au fost respinși și retrași. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.