inamicul a întărit trupele în direcția Novopavlovsky și este ancorat lângă Svyatogorsk/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruseinamicul a întărit trupele în direcția Novopavlovsky și este fixat lângă Svyatogorsk/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse Federația Rusă

Ocupanții ruși și-au întărit gruparea de trupe în direcția Novopavlovsky. Inamicul încearcă, de asemenea, să obțină un punct de sprijin în zona Svyatogorsk și trage în majoritatea așezărilor de pe linia de coliziune.

Aceste date au fost împărtășite de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina într-un rezumat de informații proaspete.

În direcția Novopavlovsky, grupul inamic a primit întăriri. Nu departe de Maryinka și Krasnogorovka, inamicul a lovit din avioanele Su-25. Și în zona Novobakhmutovka și Alexandropol, atacurile au fost efectuate cu ajutorul elicopterelor Ka-52 și Mi-8.

Ostilitățile Active în direcția Liman nu au fost înregistrate, dar inamicul continuă să câștige un punct de sprijin lângă Svyatogorsk pentru a dezvolta o ofensivă pe Liman-Slavyansk. Bombardarea a fost înregistrată lângă Dronovka și Serebryanka.

războiul din Ucraina: situația în alte direcții pe 10 iunie

În direcțiile Volyn, Polessky și Seversky, situația nu a suferit modificări semnificative.

În direcția Kharkiv, inamicul încearcă să împiedice avansarea unităților forțelor de apărare ucrainene în direcția frontierei de stat. Agresorul a tras asupra unităților noastre cu scopul de a-și restrânge acțiunile de la mortare, artilerie și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Kharkiv, Krinichnaya, Gusarovka, Bayrak și Chepol.

În direcția Slavyansk, unitățile inamice se pregătesc pentru reluarea ofensivei asupra orașului Slavyansk. Inamicul a tras artilerie în zonele așezărilor Dolina, Krasnaya Polyana, Novaya Dmitrovka, Grushevakha și Dubrovno.

În direcția Severodonetsk, inamicul efectuează operațiuni de asalt pentru a stabili controlul deplin asupra orașului Severodonetsk și pentru a crea condiții pentru blocarea unităților noastre. Luptele continuă. Inamicul a efectuat atacuri de artilerie în zonele așezărilor Severodonetsk, Lisichansk, Ustinovka, Toshkovka, Zolotoye și Gorskoye.

În direcția Bakhmut, activitatea focului inamic a fost înregistrată lângă New York, Zolotoye, Vrubovka, Kamyshevakha, Berestovoye și Lugansk.

Ocupanții nu au efectuat nicio acțiune activă în direcțiile Avdiivka, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporizhia. Au efectuat atacuri folosind mortare, artilerie cu butoi și rachete în zonele așezărilor Avdiivka, Tonenke, Nevelskoye, Maryinka, Orekhov, Opytne și Novobakhmutovka.

Inamicul se află în defensivă în direcția Yuzhnobuzhsky. Inamicul continuă măsurile de îmbunătățire a echipamentului de fortificare a celei de-a doua și a treia linii de apărare. Efectuează măsuri de mascare.

În direcția basarabeană, situația nu a suferit modificări semnificative.

În apele Mării Negre și Azov, inamicul își concentrează eforturile principale pe blocarea transportului civil. În apele Mării Negre, transportatorii de rachete de croazieră pe mare” Kalibr ” sunt gata de utilizare.datorită ultimului raport, a devenit cunoscut și faptul că devine din ce în ce mai dificil pentru inamic să compenseze pierderile. Rușii încearcă să rezolve problema prin contracte speciale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.