Situația din regiunea Kharkiv/foto “public Kharkiv”

ca urmare a bombardamentelor ocupanților ruși din regiunea Kharkiv, trei civili au fost uciși astăzi, încă doi au fost răniți.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

El a menționat că în ultimele zile, ocupanții ruși, care nu pot reuși în luptele împotriva Forțelor Armate ale Ucrainei în regiunea Harkov, au intensificat bombardarea centrului regional și a altor așezări.

“Înregistrăm greve de la sistemele MLRS din Kiev, Shevchenko, Saltovsky și districtele industriale din Kharkiv. Inamicul lovește, de asemenea, Kharkiv și regiunea cu rachete. Există un hit în zona industrială, în instituțiile de învățământ”, a scris președintele OVA.

Citește și:  armata rusă suferă pierderi semnificative și nu vrea să lupte-Statul Major General Armata rusă suferă pierderi semnificative și nu vrea să lupte – Statul Major General  Rusia păstrează 1,5 mii de ucraineni civili în închisori-Vereshchuk Rusia păstrează 1,5 mii ucraineni civili în închisori-Vereshchuk  soldații ucraineni au respins cu succes asaltul rușilor din regiunea Donetsk - Statul Major General Soldații ucraineni au respins cu succes asaltul rușilor în regiunea Donețk-Statul Major General

De asemenea, a adăugat el, inamicul lovește comunitățile Chuguev, Lozova, Zolochiv și Dergachev.

“Din păcate, civilii sunt uciși și răniți. Chiar astăzi, 3 persoane au murit în timpul zilei – o femeie de 65 de ani în Kutuzovka, o femeie de 61 de ani și un bărbat de 49 de ani în Balakleya”, a declarat Sinegubov.

În plus, a spus el, ca urmare a bombardarea în timpul zilei a districtului Industrial din Kharkiv, două persoane au fost rănite.

Președintele OVA a menționat că, în ultimele zile, bombardarea Harkovului a fost înregistrată în intervalul de timp între orele 23:00 și 00:00.

“Dar inamicul acționează insidios. Astăzi, bombardamentele au continuat pe tot parcursul zilei”, a scris el.

anterior a fost raportat că ocupanții au lansat o ofensivă pe scară largă în Regiunea Luhansk, trăgând în sus toate rezervele. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.