Ministerul Apărării a spus că Federația Rusă a alocat 30 de zile Ucrainei/foto REUTERS

Ministrul adjunct al Apărării, Anna Malyar, a declarat că autoritățile ruse intenționează să-și pună în aplicare planurile în Ucraina în maximum 30 de zile. Ea a subliniat că războiul ne epuizează inamicul, dar este periculos să anulăm Rusia.

Pictorul a povestit despre asta în aerul TELETONULUI UA.

“Faptul că războiul ne epuizează inamicul este absolut sigur. Inamicul a planificat să-și implementeze operațiunea la maximum în 30 de zile, așa că au avut într-adevăr o resursă concepută pentru această perioadă”, a remarcat șeful adjunct al Ministerului Apărării.

În același timp, ea a subliniat că este prea devreme și greșit pentru a scrie pe Federația Rusă din punctul de vedere al protejării statului, și Ucraina ar trebui să fie gata pentru toate scenariile

“Dar faptul că trupele ruse de pe teritoriul Ucrainei au suferit pagube mari și au suferit pierderi uriașe este adevărat. Faptul că caută modalități de a umple personalul, echipamentele și de a căuta ajutor din alte țări indică faptul că le este dificil”, a spus pictorul.

Potrivit acesteia, subminarea economiei rusești este importantă, dar cursul acesteia permite totuși țării să rămână pe linia de plutire.După cum a raportat anterior UNIAN, fostul comandant al trupelor americane din Europa, Ben Hodges, a declarat că rușii sunt aproape de punctul în care nu vor mai putea continua atacul, ci vor fi supuși presiunii occidentale în următoarele 10 zile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.