în direcția Liman, inamicul conduce recunoașterea, cu sprijinul artileriei, încercând să obțină un punct de sprijin în așezarea Liman/fotografie facebook.com/GeneralStaff.uaÎn direcția Liman, inamicul conduce recunoașterea, cu sprijinul artileriei, încercând să obțină un punct de sprijin în așezarea Liman/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Invadatorii ruși și-au reluat ofensiva în direcția slavă. Inamicul continuă să bombardeze pozițiile armatei ucrainene și să regrupeze trupele din regiunea Donetsk.

acest lucru este menționat în noul rezumat al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“În direcția Slavyansk, ocupanții ruși continuă să bombardeze pozițiile trupelor noastre, au reluat ofensiva. În direcția Donetsk, ocupanții desfășoară acțiuni ofensive active. Ei continuă înfrângerea focului unităților noastre, lansează lovituri de rachete, regrupează trupele”, se spune în mesaj.

Inamicul încearcă să dezvolte succesul în direcția Bakhmut, să perturbe rutele logistice și să întrerupă unitățile noastre de la forțele principale.

În direcția Liman, inamicul conduce recunoașterea, cu sprijinul artileriei, încercând să obțină un punct de sprijin în așezarea Liman.

Citește și:  ocupanții transferă forța de muncă și echipamentul militar din Crimeea în Zaporozhye Ocupanții transferă forța de muncă și echipamentul militar din Crimeea în Zaporozhye  invadatorii au eșuat în încercarea de a avansa spre sud - estul Raisin-ISW Ocupanții au eșuat în încercarea de a avansa spre sud-est de la Raisin-ISW au fost lupte, ne menținem: șeful Administrației Regionale de Stat din Severodonetsk a povestit despre situația din oraș Au fost bătălii, ne menținem: șeful CAA din Severodonetsk a vorbit despre situația din oraș

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că actuala ofensivă a ocupanților din Donbass, așa cum a spus Zelensky, ar putea face această regiune pustie. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.