falsFederația Rusă a lovit regiunea Dnipropetrovsk cu Grads/Ministerul Apărării al Federației Ruse/Facebook

astăzi inamicul a tras în regiunea Dnipropetrovsk cu grads și artilerie cu butoi.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“Inamicul a bombardat regiunea noastră de două ori pe zi. Am lovit din nou două districte – Nikopol și Krivoy Rog”, a spus el.

Așadar, la Nikopol, armata rusă a lovit centrul de recreere din “Grads”, iar în comunitatea Zelenodolsk a tras asupra unei brigăzi de tractoare din artileria cu butoi – spațiile și mașinile agricole au fost avariate acolo.

În ambele cazuri, nimeni nu a fost rănit.

Citește și:  fără uniforme, fără mâncare, fără arme: Dagestanis și Buryats refuză să lupte în Ucraina cu sutele Fără uniforme, fără mâncare, fără arme: Dagestanis și Buryats refuză să lupte în Ucraina cu sutele  soldații brigăzii 128 s-au lăudat cu trofee din ultimele bătălii (foto) Soldații brigăzii 128 s-au lăudat cu trofee din ultimele bătălii (foto) fostul șef al guvernului rus a spus ceea ce Putin nu a realizat în Ucraina datorită APU Fostul șef al guvernului rus a spus ceea ce Putin nu a realizat în Ucraina datorită APU  grevă de rachete în regiunea Odessa: a fost lansată o anchetă, un copil este printre victime Atac cu rachete asupra regiunii Odesa: o anchetă a fost lansată, un copil este printre victime SBU a colectat dovezi ale terorismului nuclear al trupelor rusești în zona de excludere SBU colectate dovezi ale terorismului nuclear al trupelor ruse în zona de excludere

Anterior, s-a raportat că în regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii ruși au lovit un lift cu o rachetă, distrugând depozite cu peste cinci mii de tone de cereale.

adversarii au atacat Districtul Sinelnikovsky din Regiunea Dnipropetrovsk, conform datelor preliminare, nu au existat victime.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.