în direcția Bugului de Sud, inamicul, pentru a constrânge acțiunile trupelor noastre, trage în poziții din tancuri/facebook.com/GeneralStaff.uaÎn direcția Southern Bug, inamicul trage în poziții din tancuri pentru a constrânge acțiunile trupelor noastre/facebook.com/GeneralStaff.ua

inamicul efectuează recunoaștere aeriană în direcția Southern Bug.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Bugului sudic, inamicul, pentru a constrânge acțiunile trupelor noastre, bombardează poziții din tancuri, artilerie cu butoi și rachete în zonele așezărilor Potemkino, Topolny, Knyazevka, Bolshaya Kostromka, Apostolovo, Valea stepei, posturile Pokrovskoye, Novogrigoryevka, Luparevo, Limans, Kobzartsy, Shirokoe, aprilie și Belogorka. Aviația atrasă să lovească zona tractului Plotnitskoye.

Citește și:  trupele rusești au decis probabil să atace Avdiivka head-on-ISW Trupele rusești, probabil, a decis să atace Avdiivka cap-on-ISW explozii puternice au tunat dimineața în Nikolaev Dimineața explozii puternice au tunat în Nikolaev ocupanții lovit Kharkiv pe timp de noapte (video) Ocupanții au atacat Kharkiv noaptea (video) Jdanov a dezvăluit planurile imediate ale trupelor rusești din Ucraina Jdanov a dezvăluit planurile imediate ale trupelor rusești din Ucraina

Pentru a clarifica poziția trupelor noastre, pentru a regla focul și pentru a controla mascarea unităților sale, efectuează recunoașterea aeriană”, se arată în raport.

inamicul continuă să ia măsuri pentru a asigura protecția trecerilor de pod peste râul Nipru.

În apele Mării Negre, doi purtători de rachete de croazieră pe mare de tip calibru sunt pregătiți pentru utilizarea armelor de înaltă precizie.

războiul din Ucraina: date actuale

Începând cu 3 August 2022, în regiunea Donetsk, inamicul își concentrează eforturile principale pe direcția Bakhmut.

În direcția Seversk, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachetă, precum și tancuri la Seversk, Serebryanka și Grigorovka. El a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-urilor lângă Nikiforovka și Tatianovka.

În direcția Bakhmut, bombardamentele de artilerie au fost efectuate în zonele așezărilor Kodema, Semigorye, Mayskoye, Vyemka, Berestovoye, Bakhmutskoye și Opytne.

El a efectuat atacuri aeriene lângă Semigorye și Belogorovka. Inamicul a condus o ofensivă în zona de la periferia vestică a Berestovo, nu a avut succes, sa retras. Aceeași situație este în direcțiile Vladimirovka – Yakovlevka și Semigorye-Kodema.

Luptele continuă pe direcțiile Vladimirovka-Soledar și Pokrovskoye – Bakhmut.

În direcția Renașterii – Kodema și Dolomite – Semigorye, soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și au forțat ocupanții să se retragă.

În direcția Avdiivka, inamicul a bombardat zona Avdiivka. Am încercat să îmbunătățesc situația tactică, fără succes, m-am retras cu pierderi.

În direcțiile Novopavlovsky și Zaporizhia, bombardarea a fost înregistrată lângă Konstantinovka, Novoselka, Velikaya Novoselka, Magichny, Malaya Tokmachka, Novopol, Yurkovka și Gulyai-Pole.

pentru a contracara mijloacele tehnice de informații, inamicul desfășoară războiul electronic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.