inamicul deține două fregate echipate cu rachete de croazieră de calibru gata să lovească/REUTERS photoInamicul păstrează două fregate echipate cu rachete de croazieră Kalibr gata să lovească/REUTERS foto

Comanda operațională” Pivden ” nu exclude posibilitatea debarcării grupurilor inamice de sabotaj și recunoaștere pe coasta din regiunea Odessa sau la gura Dunării.

Acest lucru a fost declarat de către reprezentantul comandamentului operațional “Pivden” Vladislav Nazarov.

Potrivit acestuia, gruparea navală a inamicului continuă blocada transportului maritim, își intensifică acțiunile în apropierea insulei Zmeiny. Inamicul păstrează, de asemenea, două fregate echipate cu rachete de croazieră Kalibr gata să lovească.

Citește și:  O rachetă rusă de croazieră de tip X a fost doborâtă peste regiunea Odessa (video) O rachetă rusă de croazieră de tip X a fost doborâtă peste Regiunea Odesa (video)  împușcăturile au devenit mai frecvente între armata rusă și cei mobilizați din LDPR-Marchenko Luptele au devenit mai frecvente între armata rusă și cei mobilizați din “LDPR” – Marchenko  cu toții vedem: Kim a asigurat că un atac brusc asupra lui Nikolaev este imposibil Cu toții vedem: Kim a asigurat că un atac brusc asupra lui Nikolaev este imposibil există cel puțin două nave rusești cu rachete de croazieră în Marea Neagră există cel puțin două nave rusești în Marea Neagră cu rachete de croazieră

După cum sa menționat, faptul că ocupanții au localizat complexe antiaeriene de rachete și tunuri, sisteme de rachete cu lansare multiplă, inclusiv cele modernizate, precum și stații de război electronic, indică intenția de a-și proteja navele de Forțele Armate ale Ucrainei și amenințarea utilizării armelor de-a lungul coastei regiunii Odessa.

“Și, deși nu există semne de pregătire pentru o operațiune amfibie, încercările de apropiere și aterizare a DRG pe țărm sau la gura Dunării sau bombardarea demonstrativă a zonelor de coastă nu sunt excluse”, a spus Nazarov.

În plus, el a reamintit că, pe 31 mai, o furtună a rupt din nou două mine de mare inamice din ancorele lor. Unul a fost transportat de valuri pe malul nisipos blând al regiunii Odessa, unde a fost neutralizat, dus într-un loc sigur și aruncat în aer de specialiștii echipei subversive a Forțelor Navale. A doua mină a fost detonată chiar în Marea Neagră în timp ce se afla la o distanță sigură.

Nazarov a cerut din nou cetățenilor să fie vigilenți, să nu se pună în pericol vizitând zonele în care vizitarea este interzisă. Mai ales periculos acum pe coastă.

Situația din regiunea Odesa:

pe 15 mai, în regiunea Odesa, specialiștii au distrus două mine inamice transportate pe coastă în timpul unei furtuni recente.

Înainte de aceasta, șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a spus că, ca urmare a furtunii, o mină de mare inamică a fost efectuată pe plaja din Odessa.

Pe 27 mai, Secretarul de presă al șefului administrației militare Regionale Odessa, Sergey Bratchuk, a raportat că în zona maritimă a Ucrainei, ocupanții au “împrăștiat” până la 600 de mine care se deplasează în zona apei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.