ocupanții s-au deschis în Mariupol rupt” departamentul poliției rutiere ” /foto de Pyotr Andryushchenko

Armata rusă a returnat Poliția Rutieră în Mariupolul spulberat din regiunea Donetsk. Colaboratorii locali au ajutat activ ocupanții.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

El a subliniat că ocupanții ruși din teritoriile ocupate temporar se întorc în mod activ elemente ale URSS și ale Federației Ruse. Potrivit acestuia, în Mariupol, trupele ruse au înviat poliția rutieră.

“îmbunătățire” în fiecare zi. Înapoi la peșteri devine o tendință în Ucraina”, se arată în mesaj.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în Mariupol, ocupanții continuă să asalteze uzina Azovstal, unde se află militarii și civilii ucraineni. Blochează încercările de evacuare a oamenilor.

În același timp, în orașul însuși, ocupanții ruși intenționează să organizeze o paradă de “prizonieri” până pe 9 mai, pentru aceasta vor să se schimbe în uniforma civililor militari ucraineni. Deci, în urmă cu aproape patru săptămâni, ocupanții ruși au îndepărtat cu forța toți bărbații din districtele Guglino, Mirny și Volonterovka și îi țin în incinta școlii și Clubului.

în plus, prizonierii sunt atrași să lucreze la amenajarea teritoriului în satul Bezymyannoye și orașul Novoazovsk sub escorta armatei ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *