încercând să distrugă Azov, Putin forțează Ucraina să-și creeze propriul MOSSAD/foto t.me/polkazov încercând să distrugă Azov, Putin forțează Ucraina să-și creeze propriul MOSSAD/foto t.me/polkazov

Cu încercările sale de a distruge soldații regimentului Azov din Mariupol și alți apărători ai orașului, Vladimir Putin forțează Ucraina să-și creeze propriul analog al Mossadului israelian. Și atunci niciunul dintre criminalii de război ruși nu va putea scăpa de pedeapsă.

Natalia, mama unui luptător al regimentului Azov, care îl apără pe Azovstal în Mariupol împreună cu alți apărători ai orașului, a împărtășit această opinie într-un interviu cu OBOZREVATEL.

“Încercând să distrugem fizic Regimentul Azov, Putin ne obligă să creăm Mossadul ucrainean. Avem un exemplu de Israel, când timp de douăzeci de ani criminalii care au organizat atacul terorist la Jocurile Olimpice de la Munchen au fost eliminați în întreaga lume”, a spus Natalia.

Operațiunea, care a fost menționată de mama “Azovului”, a fost numită”mânia lui Dumnezeu”. Furia ucrainenilor, potrivit femeii, nu este mai puțin puternică, iar rușii vor răspunde cu siguranță pentru atrocitățile lor împotriva Ucrainei și a populației sale. Încă nu și-au dat seama.

situația actuală la Azovstal: ceea ce este cunoscut

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *