infanteria motorizată rusă nu mai vrea să lupte în Ucraina, împărtășită în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto REUTERSInfanterie motorizată rusă nu mai doresc să lupte în Ucraina, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei partajate/foto REUTERS

În Ucraina, militarii din cea de-a 38-a brigadă separată de pușcă motorizată a celei de-a 35-a armate combinate de arme din Districtul Militar estic al Rusiei au suferit pierderi semnificative și au refuzat să participe în continuare la război.

Infanteria motorizată rusă a fost dusă în zona de recuperare din apropierea graniței Ucrainei cu Federația Rusă, potrivit paginii de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate ale țării noastre.

Potrivit acestuia, ocupanții așteaptă să fie mutați în Rusia.

“Unitățile militanților” corpului 2 al Armatei “(așa – numitul” LNR” – Ed.) al celei de-a 8-a armate combinate din Districtul Militar sudic, care se află în așezarea districtului Svatovsky din Regiunea Luhansk, sunt angajați de rezidenți locali din cele mai apropiate așezări, au o stare morală și psihologică scăzută (nivel-ed.), probleme semnificative cu armele și mijloacele de protecție și nu sunt pregătiți să îndeplinească sarcini”, a adăugat Statul Major General.

reamintim că Federația Rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat civili, în special la Kiev, Chernihiv, Kharkiv, Lviv, Kherson, Odessa, Mariupol și Nikolaev.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că inamicul din estul Ucrainei a intrat în ofensivă.

apărătorii statului ucrainean au dat invadatorilor o mustrare demnă. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 4 aprilie, 24.500 de adversari au fost deja distruși în țară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *