Intelligence a lansat date ale criminalilor de război ruși din Mariupol și Zaporozhye/foto de REUTERS

Informațiile ucrainene au publicat datele personalului de comandă al regimentului de puști motorizate de 291 de gardieni. Armata rusă din acest grup comite crime pe teritoriul Mariupol și Zaporozhye

acest lucru a fost raportat în direcția principală de informații din Ucraina în cadrul Ministerului Apărării al Ucrainei.

“GUR al Ministerului Apărării al Ucrainei a primit o listă a personalului de comandă al regimentului de puști motorizate de 291 de gardieni implicați în comiterea de infracțiuni împotriva poporului ucrainean în direcțiile Zaporozhye și Mariupol”, se spune în mesaj.

lista cuprindea:

  1. comandant Colonel Malygin Evgeny;
  2. Colonelul Serghei Osaulenko;
  3. locotenent-colonelul Alexey Baburin
  4. locotenent-colonelul Abdullaev Aidinbeg;
  5. locotenent-colonelul Robert Bzykov.

Lista completă a criminalilor ruși ai Regimentului de puști motorizate 291 Guards este aici.

După cum a raportat anterior UNIAN, au fost anunțate suspiciuni împotriva a 10 ocupanți ruși implicați în torturarea civililor Bucha din regiunea Kiev. S-a stabilit că au capturat civili, i-au înfometat și i-au însetat, i-au ținut în genunchi cu mâinile legate cu cleme și cu ochii orbiți, batjocoriți și bătuți.

ulterior, Ministrul Justiției Denis Malyuska a menționat că sentințele criminalilor de război din Federația Rusă vor fi pronunțate de Curtea Penală Internațională.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.