dușmani mască muniție pentru livrare în regiunea Kherson, partajată în informații/foto REUTERS dușmani deghizează muniție pentru livrare în regiunea Kherson, partajată în informații/foto REUTERS

Ocupanții au început să livreze muniție în regiunea Kherson sub pretextul ajutorului umanitar.

Acest lucru a fost raportat în direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

După cum sa menționat, Forțele Armate ale Federației Ruse marchează încărcătura militară ca ajutor umanitar după o serie de atacuri ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor de muniții inamice situate în teritoriile ocupate temporar din regiunea Kherson.

“În special, peste 20 de camioane civile KamAz au intrat în regiunea Herson. Toate sunt vopsite în alb cu steagurile Federației Ruse și simbolurile partidului politic Rusia Unită tipărite pe ușile cabinei. Marfa reală livrată este muniția artileriei baril și MLRS. Noi depozite de muniție sunt înființate în clădiri civile – instituții culturale și educaționale”, informează serviciul de informații.

În același timp, ocupanții introduc restricții suplimentare pentru unitățile staționate în Herson. Mașinile și camioanele care au fost acolo de câteva luni au fost scoase de pe terenul de paradă al Facultății Kherson a Universității de Stat de Afaceri Interne din Odessa (școala de poliție). Personalul este situat la etajul 1 și la subsol, se deplasează în jurul teritoriului seara și noaptea.

Datorită așteptărilor de bombardare de către Forțele Armate ale Ucrainei, perimetrul este puternic păzit, sunt expuse pozițiile unui lunetist, care urmărește în mod constant clădiri private și cu mai multe etaje. În cazul detectării rezidenților locali în ferestre, un grup de personal militar este trimis urgent la apartament pentru a verifica rezidenții pentru cooperarea cu serviciul special ucrainean (căutarea locuințelor, confiscarea telefoanelor, sondaj).

În general, datorită aplicării grevelor masive de incendiu de către Forțele Armate ale Ucrainei, militarilor corpului 1, 2 armată al Forțelor Armate ale Federației Ruse li se interzice deplasarea echipamentului militar în timpul zilei în timpul transportului de personal și mărfuri militare. În acest sens, se lucrează la reechiparea vehiculelor existente pentru mișcarea în întuneric, precum și mascarea transportului. GUR a adăugat că și alte unități ale forțelor de ocupație Ruse ar trebui să organizeze evenimente similare.

Reamintim, de la mijlocul lunii iulie, a devenit cunoscut faptul că, datorită sistemelor americane de rachete cu lansare multiplă HIMARS din Ucraina, peste 30 de facilități logistice ale armatei ruse au fost distruse în câteva săptămâni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.