GUR MOU

Informațiile ucrainene au publicat date despre comandanții ceceni ai personalului militar Rosgvardiya care luptă împotriva Ucrainei în regiunea Kiev.

Acest lucru este menționat în mesajul Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei pe rețeaua socială Facebook.

“Realizând inevitabilitatea pedepsei pentru crimele de război comise pe teritoriul Ucrainei, tot mai mulți reprezentanți ai agențiilor ruse de aplicare a legii încearcă să ia legătura cu informațiile militare ale Ucrainei, oferind diverse informații ca “bilet de intrare””, se spune în raport.

În special, a fost primit recent un set de materiale despre comandanții detașamentelor consolidate din Republica Cecenă. Materialele au fost verificate și confirmate de capacitățile relevante ale GUR ale Ministerului Apărării din Ucraina.

în acest sens, inteligența publică unele dintre informațiile disponibile.

În special, pe 24 februarie, un detașament consolidat de militari Rosgvardiya din Republica Cecenă a sosit pe teritoriul Ucrainei prin zona de excludere de la Cernobîl – batalioanele “Nord” (comandantul Magomed Tushaev, a murit), “Sud” (Hussein Mezhidov) și OMON “Akhmat-Grozny (Anzor Bisaev). Numărul lor era de peste 1200 de persoane.în același timp, generalul-maior Tushaev a fost distrus pe 26 Februarie în zona Gostomel. Bisayev a fost observat anterior în zona Borodyanka sau în satul Babintsy, Mezhidov – și în zona Babintsy.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *