Informațiile ucrainene au primit documentația tehnică a podului Crimeei foto REUTERS

direcția principală de informații a Ministerului Apărării a primit documentația tehnică detaliată a podului Crimeei. 

Acest lucru este menționat în mesajul serviciilor de informații ucrainene.

Serviciul de informații a menționat că, în cercul interior al președintelui rus Vladimir Putin, aceștia declară securitatea “garantată” a podului Crimeei. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, susține că armata rusă deține controlul deplin asupra situației.

“Cu toate acestea, este dificil să luăm în serios declarațiile despre securitatea completă de la oameni care nu sunt capabili să asigure siguranța documentației tehnice a unei instalații strategice”, se arată în raportul de informații.

Citește și:  sistemele de rachete sunt transferate din Sevastopol ocupat în nordul Crimeei (video) Sistemele de rachete sunt transferate de la Sevastopol ocupat în nordul Crimeei (video) un expert militar a explicat cum să lovească corect Podul Crimeei pentru a-l deteriora Un expert militar a explicat cum să lovească corect Podul Crimeei pentru a-l deteriora

Ei au clarificat că este vorba despre documentația tehnică “construcția unei traversări de transport prin Strâmtoarea Kerci”. Printre altele, are informații detaliate despre teren, suprafața drumului, suporturile podurilor, structurile de alunecare de teren, sosirile-ieșirile și întreaga infrastructură a complexului.

serviciul de informații a decis să facă schimb de informații și a publicat un document pentru revizuire generală și studiu.

După cum a raportat UNIAN, pe 15 iunie, generalul-maior al Forțelor Armate din Ucraina, care din primele zile a condus apărarea Mykolaiv și a regiunii Mykolaiv Dmitry Marchenko a spus că podul Kerch este ținta numărul unu pentru armata ucraineană.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.