dtek.comdtek.com

În ultima zi, companiile energetice DTEK, cu sprijinul armatei forțelor armate din Ucraina, au returnat lumina la 58 de mii de case din regiunea Donetsk. 

Acest lucru este raportat în serviciul de presă al companiei. 

Echipajele de urgență ale inginerilor energetici au reușit să restabilească electricitatea locuitorilor din 40 de așezări din regiunea Donetsk. 58 de mii de gospodării din districtele Bakhmut, Kramatorsk și Pokrovsky s-au întors cu lumina.

“Majoritatea restaurărilor se află în Bakhmut hromada, unde infrastructura rețelei electrice a fost deteriorată semnificativ din cauza bombardamentelor. Aici, inginerii energetici au reușit să readucă lumina în casele a 47 de mii de familii în mai puțin de o zi. Specialiștii companiei de energie electrică au reușit să stabilească alimentarea cu energie electrică pentru 9,3 mii de familii din comunitatea Toretsk. În plus, inginerii energetici au efectuat o serie de reparații de rețea în comunitățile Selidovskaya, Maryinskaya și Konstantinovskaya”, a raportat DTEK.

Acum, 334 de așezări din regiunea Donetsk rămân fără energie electrică. Cele mai dificile direcții sunt Slavic, Avdeevsky, Maryinsky, Toretsky, Bakhmutsky.

Amintiți-vă că companiile DTEK, Ukrenergo, Centrenergo și Ukrzaliznytsia au lansat proiectul “eroii Frontului energetic” pentru a onora activitatea inginerilor energetici. Pe site https://energy-heroes.com.ua/povești colectate și publicate ale inginerilor energetici care continuă să lucreze eroic în condiții de război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *