oponenții forțat medicii ucraineni să scrie certificate fictive, partajate în informații/foto ua.depositphotos.com Oponenții forțat medicii ucraineni să scrie certificate fictive, partajate în informații/foto ua.depositphotos.com

Ocupanții ruși din teritoriile ocupate obligă medicii ucraineni să emită certificate fictive și să ardă cadavrele morților lor.

Acest lucru este raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Raportul constată că în orașul ocupat temporar Tokmak, Regiunea Zaporozhye, cazurile de tratament pentru medicii locali de către armata rusă au devenit mai frecvente.

“Principala cerință este de a furniza certificate de incapacitate de a continua serviciul militar din motive de sănătate. În același timp, există o dublă amenințare pentru medici. În cazul refuzului de a furniza un certificat, rashiștii amenință violența. Dacă se emite un document fictiv, biroul comandantului de ocupație promite probleme. Din această cauză, unii medici au fost forțați să demisioneze și să evacueze pe teritoriul controlat de Guvernul Ucrainei”, a menționat GUR.

Raportul mai spune că, după ce daunele provocate de incendiu au fost cauzate de unitățile armatei ucrainene din zona Novaya Kakhovka, Regiunea Kherson, adversarii au dus cadavrele soldaților lor uciși la aerodromul Chaplinka.

“La aerodrom a fost pregătită o groapă cu anvelope auto. Cadavrele au fost expediate și arse. Locuitorii locali se plâng de mirosul cadavrelor”, a adăugat Departamentul de informații.

În plus, potrivit cercetașilor, studenții Universității agrotehnologice Tauride au numit după Motorny (Melitopol) ignoră invitațiile de a studia de la conducerea Universității de Stat din Melitopol organizate de ocupanți. În același timp, aproximativ 95% dintre studenți și-au exprimat dorința de a-și continua studiile dacă instituția este subordonată Ministerului Educației și științei din Ucraina.

Reamintim că Federația Rusă a invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a atacat locuințele civililor, au fost multe victime și răniți. Inamicul a reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din sudul și estul statului nostru.

forțele armate au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 22 iunie, aproximativ 34.230 de dușmani au fost eliminați pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.