Mihail Podolyak/foto UNIAN

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului prezidențial, a declarat că intensitatea “demilitarizării” regiunilor de frontieră ale Federației Ruse va crește semnificativ doar în următoarele săptămâni.

el a declarat Acest lucru în aerul teledonului de informații.

“Această invazie se desfășoară de mai bine de două luni și nu vedem sfârșitul ei puțin, o vom vedea puțin mai târziu, dar în interesul Ucrainei. O astfel de intensitate a conflictului va afecta cu siguranță zonele de frontieră ale Federației Ruse… Starea de panică va crește rapid acolo. Vor exista situații de conflict. Depozitele vor exploda acolo. Și se va adânci doar. Intensitatea “demilitarizării”… Federația rusă, în special în zonele de frontieră, după părerea mea, va crește semnificativ doar în următoarele săptămâni”, crede Podolyak.

Potrivit lui, acest lucru îi va determina în cele din urmă pe ruși să pună la îndoială ce fac în Ucraina, de ce ucid oameni în masă în Ucraina de mai bine de două luni și ce preț sunt dispuși să plătească pentru asta.

“Deoarece aceste depozite și aceste baze de combustibil și lubrifianți vor fi toate o consecință, acestea vor fi plăți ale datoriilor pe care Federația rusă începe să le plătească pentru război”, a spus consilierul șefului PO.

După cum știți, informații despre explozii la depozitele de muniții și incendii la bazele de combustibil din regiunile care se învecinează cu Ucraina din Federația rusă apar din când în când în mass-media și rețelele sociale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.