Tsymbalyuk a raportat pierderile lui Kadyrov în Severodonetsk/REUTERS Tsymbalyuk a raportat pierderile lui Kadyrov în Severodonetsk/REUTERS

Săptămâna trecută, în timpul luptelor pentru Severodonetsk, doar 28 de ocupanți din detașamentul Akhmat (Republica Cecenia) au fost eliminați. Numărul răniților este de cel puțin 47.

Acest lucru a fost raportat de jurnalistul și bloggerul Roman Tsymbalyuk.

Potrivit acestuia, printre morții Kadyroviți: Doldaev Mahmud, Musaev Movla, Bakmurzaev Khovazhi, Ibliev Magomed, Jabrailov Malik, Lubkhan Zaynul, Yandiev Aslan și alții.

Tsymbalyuk a menționat că soldații lui Kadyrov au suferit pierderi, în ciuda faptului că nu s-au angajat în bătălii directe cu apărătorii ucraineni.

“Trebuie remarcat faptul că detașamentul Akhmat nu este implicat în operațiuni de luptă directă, ci doar în curățarea străzilor și a caselor”, a scris Tsymbalyuk.

Citește și:  inteligența britanică a numit factorul determinant al bătăliei pentru Donbass în următoarele luni Inteligența britanică a numit factorul determinant al bătăliei pentru Donbass în următoarele luni în Mariupol, invadatorii au furat deja al treilea vas de metal laminat (video) În Mariupol, invadatorii au furat deja al treilea vas de metal laminat (video) expertul militar a risipit mitul principal despre Kadyrovites Expertul militar a risipit mitul principal despre”Kadyrovites”  ocupanții din regiunea Donetsk au rotație: colaboratorii vor resturi-consilier al primarului din Mariupol Ocupanții din regiunea Donetsk au rotație: colaboratori du-te “la fier vechi” – consilier al primarului de Mariupol  trupele lui TikTok-Kadyrov s-au dezonorat luptând cu tufișuri (video) Trupele lui TikTok-Kadyrov s-au dezonorat “luptând” cu tufișuri (video)

Anterior, s-a raportat că militarii ucraineni au atacat un post de comandă cu cecenii din Rubezhnoye și un grup de așa-numiți “Wagnerieni” din Stahanov, Regiunea Luhansk.

după cum a raportat UNIAN, mai devreme în Ucraina, “legendarul” călău Buryat de la PMC-urile Wagner cu indicativul de apel “Vakha” a fost lichidat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.