trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass/Screenshot “data-height=” 675 “data-width= “1200” title = “trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass/Screenshot”/>Trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass/Screenshot

Ocupantul rus, poreclit Oleg Separat, a vorbit despre situația reală a Forțelor Armate ruse din față, ținând cont de activitatea eficientă a MLRS ucrainene.

militantul a înregistrat un videoclip pentru abonații săi în Telegram.

El a declarat că acum nu este cel mai bun moment pentru armata rusă.

“Starea mea de spirit este g*vno, vă voi spune imediat. Din ce motiv? Știu multe și nu am dreptul să vorbesc deloc despre asta. Voi spune pur și simplu: totul este greu în față. Nu este atât de roz pe cât mi-aș dori”, a spus Oleg.

Ocupantul s-a plâns că APU rezistă “cu succes”, în același timp rușii mor și se rănesc: “nu pot numi numărul, înțelegeți.”

“Orașul Stahanov a fost bombardat ieri. Am lovit-o din nou, știi unde. Exact unde trebuie să mergi. Într – o săptămână și jumătate-21 de depozite. E complet… Acestea sunt cochiliile noastre, ne luptăm cu ele. Și ne aduce multe daune”, a recunoscut militantul.

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass. 

Inamicul atacă zona Ivano-Dariivka, regiunea Donetsk, precum și centrala termică Uglegorsk, pentru a avansa spre Kramatorsk și Slavyansk.

La rândul său, Pentagonul a declarat că, în ciuda pierderilor grele pe care Federația Rusă le-a suferit în luptele pentru regiune, Forțele Armate ruse au avansat doar până la 16 km în 90 de zile. acest lucru, a remarcat generalul Milli, nu este un avans foarte mare.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, rușii pierd puterea de luptă ofensivă în bătăliile locale pentru așezări relativ neimportante. 

Deci, Forțele Armate ale Federației Ruse încă nu au luat Seversk după capturarea lui Lisichansk. În plus, armata rusă nu a reușit să lanseze un atac asupra lui Bakhmut. ofensiva actuală a ocupanților este de așteptat să atingă punctul culminant în următoarele săptămâni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.