într-una din direcțiile din regiunea Kiev, ocupanții au acumulat echipamente și construiesc structuri de protecție/foto Kalgoorlie Miner

Potrivit Statului Major General, armata de ocupație suferă pierderi uriașe. Datorită victoriilor Forțelor Armate din Ucraina, intervenționiștii ruși și-au pierdut potențialul ofensiv în majoritatea domeniilor. Acum, comanda armatei ruse încearcă să compenseze pierderile așa-numiților “voluntari”, cadeți și mercenari sirieni. Și în timp ce există o reaprovizionare a forței de muncă, unitățile inamice sunt fixate în anumite poziții. Unul dintre ele se află între satele Zdvizhevka și Berestyanka.

poziția inamicului/fotografie de Andrey Tsapliyenko

După cum relatează jurnalistul Andrey Tsaplienko, aici inamicul a acumulat o mulțime de echipamente. Ocupanții încearcă, de asemenea, să construiască structuri defensive în caz de greve APU. Kievul este situat la 35 de kilometri de poziția inamicului.

Pe fotografiile publicate de Tsapliyenko, puteți vedea că inamicul a pregătit într-adevăr o coloană substanțială. Imaginile includ camioane și transportoare blindate, dar cu siguranță există și tancuri.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.