președintele Vladimir Zelensky/foto OPpreședintele Vladimir Zelensky/foto OP

Președintele Vladimir Zelenski constată că războiul Rusiei împotriva Ucrainei se va încheia în pace, dar se pune întrebarea cu care președintele Federației Ruse Ucraina va negocia pacea.

Șeful statului a spus acest lucru în timpul unui discurs online la micul dejun ucrainean de la Davos.

“Astăzi este un război pentru independența și libertatea Ucrainei unite și, prin urmare, cred că această victorie, spre care mergem, este doar începutul, dar începutul unei Ucrainei Unite pașnice”, a spus Zelenski.

“În ceea ce privește momentul în care acest război se poate încheia, cred că depinde de anumite lucruri specifice. În primul rând, depinde de dorința diferitelor părți, de dorința Occidentului Unit în ceea ce privește armamentul și puterea financiară a Ucrainei și de dorința Occidentului Unit de a nu se teme să lupte cu Federația Rusă, să lupte în acest război hibrid în moduri diferite, nu cu propriul popor în primul rând. Și depinde și de dorința Federației Ruse, pentru că acest război se va încheia oricum”, a spus Zelensky.

Citește și:  APU a forțat flota rusă să evite apropierea de coasta Ucrainei-informații APU a forțat flota rusă să evite apropierea de coasta Ucrainei-informații Războiul din Ucraina poate duce la o criză și implicit de mai mult de 70 de țări ONU Războiul din Ucraina poate duce la criză și implicit de mai mult de 70 de țări-ONUZelensky a explicat de ce depinde durata războiului din Ucraina Zelensky a explicat de ce depinde durata războiului din Ucraina

Potrivit lui, există o parte militară a războiului – o mulțime de pierderi de civili nevinovați și pierderi militare.

“Și după unitatea militară, în orice caz, sunt sigur că va exista un proces de pace și va exista o masă de negocieri. Și cu siguranță va fi pace. Întrebare: cu cine va negocia Ucraina? Întrebare:cu ce președinte al Rusiei va negocia Ucraina? Și depinde și de dorințele actualului președinte al Rusiei”, a adăugat Zelensky.

Anterior, sa raportat că, potrivit șefului Ministerului Apărării Kirill Udanov, faza activă a războiului cu Rusia ar trebui redusă semnificativ până la sfârșitul anului. În August, va începe un moment de cotitură, deoarece o cantitate semnificativă de arme va ajunge în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.