A devenit cunoscut despre pierderile Rashiștilor din sudul Ucrainei/foto REUTERSa devenit cunoscut despre pierderile Rashiștilor din sudul Ucrainei/foto REUTERS

În sudul Ucrainei, luptele continuă pe linia de contact, ocupanții ruși caută mijloace pentru a contracara contraofensiva forțelor ucrainene.

Acest lucru este raportat pe pagina comenzii operaționale “sud” de pe Facebook. 

Forțele Speciale ale Rashiștilor au aruncat în aer poduri peste râul Ingulets în zona Davydov Ford și Velikaya Alexandrovka.

Inamicul continuă să acopere abordările pozițiilor lor cu focuri de artilerie și mortar și așezări de scoici cu muniții cu dispersie de la Tornado-s MLRS și artilerie de tun cu rază lungă de acțiune “Bujor”.

Citește și:  Tunarii Brigăzii 93 au doborât un elicopter aligator rus (video) Tunarii Brigăzii 93 au doborât un elicopter rus” Alligator ” (video) curs pentru viitor: Chernihiv este gata să demonstreze tendința de recuperare înainte de sfârșitul războiului Cursul pentru viitor: Chernihiv este gata să demonstreze tendința de recuperare înainte de sfârșitul războiului calmul înainte de furtună: Administrația Regională de Stat Dnipropetrovsk avertizează asupra abordării invadatorilor Calmul înainte de furtună: Administrația Regională de Stat Dnipropetrovsk avertizează cu privire la abordarea invadatorilor

În Nikolaev, obuzele inamice au explodat în curtea clădirilor de apartamente, au distrus dependințe, garaje ale cetățenilor, au deteriorat rețeaua de alimentare cu energie electrică. Ferestrele au fost sparte în multe case, iar mai multe cochilii au explodat în grădinile gospodăriilor private. Nu sunt victime.

În zona Dobryanka, în nordul regiunii Kherson, un grup inamic de sabotaj și recunoaștere a încercat să pătrundă în spatele unităților ucrainene, dar a fost respins de Streltsy și a revenit la pozițiile lor inițiale.

În același timp, Rashiștii au efectuat recunoașterea aeriană cu un vehicul aerian fără pilot de tip Orlan-10. El a fost distrus de o lovitură bine îndreptată de la luptătorii unității de rachete antiaeriene. 

În doar o zi, unitățile de rachete și artilerie și aviația au distrus 70 de Rashiști, o instalație de artilerie autopropulsată, 2 tunuri antiaeriene, 2 obuziere Msta-B, 4 vehicule blindate și 5 vehicule. 2 posturi de comandă și observare ale grupurilor tactice ale batalionului inamic au fost, de asemenea, suprimate.

Se remarcă faptul că gruparea navală a inamicului continuă să blocheze transportul maritim, își activează acțiunile în jurul insulei Zmeiny, păstrează două fregate echipate cu rachete de croazieră de tip calibru gata pentru o lovitură de rachete.

“Amplasarea complexelor antiaeriene de rachete și tunuri, a sistemelor de rachete cu lansare multiplă, inclusiv a celor modernizate, și a stațiilor de război electronic de către inamic pe șarpe indică intenția de a proteja navele Rashiste de înfrângere și amenințarea utilizării armelor de-a lungul coastei regiunii Odessa”, notează OK.

Comandamentul nu vede pregătirea unei operațiuni amfibii, dar nu va exclude încercările de apropiere și aterizare a DRG pe țărm sau la gura Dunării sau bombardarea demonstrativă a zonelor de coastă. 

De asemenea, două mine marine inamice au fost aruncate de pe ancoră de o furtună astăzi. Unul a fost transportat de valuri pe malul nisipos blând al regiunii Odessa, unde a fost neutralizat, dus într-un loc sigur și aruncat în aer de specialiștii echipei subversive a Forțelor Navale, celălalt a fost aruncat în aer la o distanță sigură direct în mare.

anterior a fost raportat că analiștii americani au comentat contraatacul APU lângă Kherson și au arătat o hartă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *