ocupanții au condus fără succes ofensiva în direcțiile Severodonetsk și Bakhmut/fotografia șefului Lugansk Ova Sergey Gaidaiinvadatorii au condus fără succes ofensiva în direcțiile Severodonetsk și Bakhmut/foto șeful Lugansk Ova Sergey Gaidai “/>invadatorii au condus fără succes ofensiva în direcțiile Severodonetsk și Bakhmut Gaidai

Invadatorii ruși din direcția Severodonetsk au suferit pierderi și s-au retras și nici nu au avut succes în direcția Bakhmut.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe rețeaua socială Facebook.

“În direcția Donetsk, unitățile inamice nu au abandonat încercările de a străpunge apărarea trupelor noastre pentru a le înconjura și a ajunge la granițele administrative ale regiunii Luhansk. Principalele eforturi sunt concentrate pe direcția Bakhmut”, spune rezumatul.în special, inamicul a încercat să efectueze o ofensivă în direcția Bakhmut, dar nu a avut succes.

Citește și:  Rusia nu și-a abandonat intenția de a oferi un coridor terestru către Crimeea-Venislavsky Rusia nu și – a abandonat intenția de a oferi un coridor terestru către Crimeea-Venislavsky a scurs pozițiile armatei ucrainene către ruși: un colaborator a fost expus la Bakhmut El a” scurs ” pozițiile armatei ucrainene către ruși: un colaborator a fost expus la Bakhmut

în același timp, inamicul a efectuat recunoașterea în direcția Lugansk, nu a avut succes, s-a retras.

“În direcția Severodonetsk, cu sprijinul artileriei, inamicul a efectuat operațiuni de asalt, nu a avut succes, a suferit pierderi și s-a retras”, spune rezumatul.

În plus, desfășurarea ostilităților active în direcția Liman nu a fost remarcată. Inamicul a efectuat atacuri de artilerie asupra unităților forțelor de apărare și a obiectelor civile din așezarea Liman.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, șeful Administrației Regionale de Stat Severodonetsk, Roman Vlasenko, a spus că situația din jurul Severodonetsk nu s-a schimbat dramatic în ultima zi. Ea rămâne tensionată, dar controlată. De asemenea, președintele RGA a adăugat că nu există o evacuare centralizată a populației în oraș, așa cum a fost înainte, deoarece nu există nicio modalitate de a o conduce în siguranță din cauza bombardamentelor constante.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.