rezultatele bombardării regiunii Donetsk de către ocupanții Federației Ruse/foto-Pavel Kirilenko , t.me

În jurul orei 00: 00, pe 13 martie, un tren de evacuare “Kramatorsk-Lviv” a fost avariat ca urmare a unui raid aerian. Ca urmare a acestei crime cinice, o persoană a fost ucisă și una a fost rănită.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful Administrației de Stat Regionale Donetsk Pavel Kirilenko în canalul său Telergam. 

Ukrzaliznytsia a comentat deja incidentul. 

“În noaptea de 12-13 martie, un tren de călători a fost lovit de resturi în timpul bombardamentelor în apropierea stației Brusin din regiunea Donetsk. El era în drum să efectueze un zbor de evacuare către estuar pentru a ridica locuitorii din regiunile Luhansk și Donețk care s-au trezit într-o zonă de lupte acerbe”, a spus ministerul.

Unul dintre conductorii acestui tren a murit din cauza pagubelor cauzate, celălalt a fost rănit și dus la spitalul din Slavyansk, unde este acum tratată.

“Întreaga esență a” lumii rusești “a fost demonstrată de armata rusă din Svyatogorsk: au deteriorat mai multe clădiri ale centrului regional de sănătate pentru copii” Pearl of Donbass ” cu bombele lor. În plus, două premise ale Lavrei Svyatogorsk au fost avariate, în care la acea vreme erau aproximativ o mie de oameni în total.”,- A scris Kirilenko. 

El a precizat că în momentul bombardării erau și aproximativ două sute de copii în Lavra. O persoană a fost internată la spital din cauza rănilor, alte treizeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

reamintim, lângă Lviv, inamicul a efectuat un atac aerian pe terenul de antrenament Yavorovsky. Conform datelor preliminare, inamicul a tras opt rachete.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *