în Regiunea Luhansk, ocupanții au capturat două așezări, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina partajat/foto REUTERSÎn Regiunea Luhansk, invadatorii capturat două așezări, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei partajate/foto REUTERS

Inamicul a capturat Podlesnoye și o vale pașnică în Regiunea Luhansk și câștigă un punct de sprijin la granițele ocupate.

Acest lucru este discutat în Rezumatul Statului Major General începând cu ora 18:00.

Deci, în direcția Seversky, inamicul continuă echipamentele de Inginerie a zonelor de frontieră, exploatarea terenului, precum și bombardarea din mortare și artilerie a așezărilor din regiunea Chernihiv.

În același timp, în direcția slavă, inamicul își concentrează eforturile principale pe menținerea pozițiilor ocupate anterior, conduce apărarea.

În plus, ocupanții sunt înrădăcinați în așezarea Ustinovka, atacă în direcția Belaya Gora, unde au succes parțial, dar luptele continuă.

inamicul are, de asemenea, un succes parțial în zona așezării Gorskoye.

Se clarifică faptul că soldații ucraineni au respins cu succes asaltul în direcția lui Vysokoye.

“În direcția Bakhmut, inamicul a bombardat zonele Berestovo și Kamyshevakhi. El a condus o ofensivă în direcția Alexandropole – Kamyshevakha. Nu am avut succes, am plecat”, adaugă rezumatul.

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Inamicul a reușit să captureze o parte din sudul și estul Ucrainei. 

pe 21 iunie, s-a raportat că dușmanii au capturat complet Toshkovka în Regiunea Luhansk.

Soldații ucraineni au dat o mustrare demnă invadatorilor. În special, pe 21 a devenit cunoscut faptul că pozițiile inamice au fost lovite pe insula Snake, iar ocupanții au suferit pierderi grele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.