invadatorii au distrus hotelul preferat al elitei ruse din Odessa cu o grevă de rachete/fotografie booking.com , Procuratura din regiunea OdesaInvadatorii au distrus hotelul preferat al elitei ruse din Odessa cu o grevă de rachete/fotografie booking.com , Procuratura regiunii Odesa

Cel puțin 1 rachetă rusă a lovit Hotelul Odessa “Grande Pettine”, pe care localnicii îl numesc “Cetatea lumii rusești”.

Potrivit CNN, când mișcarea pro-rusă din Odessa era la vârf (acum aproximativ 10 ani), conferințe dedicate Frăției Ucrainei și Rusiei au avut loc în complexul Grande Pettine, situat pe malul mării. Unul dintre ei numit”provocările crizei globale: unitatea de Ucraina și Rusia.”

Jurnaliștii remarcă, de asemenea, că acest loc a atras talk-show-uri rusești și unii politicieni ruși. 

weekendul trecut, cel puțin o rachetă rusă a zburat în clădirea hotelului.

“Clădirile complexului hotelier și restaurant au fost distruse și avariate de exploziile obuzelor inamice. Un obiect al infrastructurii comunale a fost, de asemenea, deteriorat. Nu sunt victime. Din fericire, nu au existat persoane în complex în timpul atacurilor cu rachete”, a raportat procuratura din Odessa.

 invadatorii au distrus hotelul preferat al elitei ruse din Odessa cu o grevă de rachete/Procuratura foto din regiunea OdessaOcupanții au distrus hotelul preferat al elitei ruse din Odessa cu o grevă de rachete/foto Procuratura din regiunea Odessa invadatorii atac cu rachete au distrus hotelul preferat al elitei ruse din Odessa/Procuratura foto din regiunea OdessaOcupanții au distrus hotelul preferat al elitei ruse din Odessa cu o grevă de rachete/foto Procuratura din regiunea Odesa

Potrivit publicației “Duma”, proprietarul” Grande Pettine “este un fost deputat al Consiliului regional din” Partidul Regiunilor “și proprietarul pieței” Yuzhny ” Serghei Demidov.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, duminică seara, 8 mai, Rusia a tras trei rachete la Odessa: una a fost doborâtă de forțele ucrainene de apărare aeriană, celelalte două au lovit o zonă rezidențială și au distrus o zonă de recreere. Un incendiu a izbucnit la locul sosirilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *