rușii au distrus toată infrastructura critică din Regiunea Luhansk/foto Administrația Regională de Stat Luhansk rușii au distrus toată infrastructura critică din Regiunea Luhansk/foto Administrația Regională de Stat Luhansk

Invadatorii au distrus toată infrastructura critică din Regiunea Luhansk.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost anunțat în timpul unui briefing de către șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai.

Potrivit acestuia, luptele acerbe continuă în Regiunea Luhansk. Acum, armata rusă aruncă în mod constant rezerve în ofensivă pentru a ajunge la granițele administrative ale regiunii. Dar luptele se desfășoară în continuare în două așezări, iar ocupanții ruși încă mor acolo, Forțele Armate ale Ucrainei își distrug echipamentul.

“Situația umanitară este destul de dificilă. Cert este că, timp de patru luni și jumătate de bombardament constant, nu a existat o astfel de așezare în partea din Regiunea Luhansk controlată de Ucraina care să nu fie decojită. Și au fost concediați din toate tipurile de arme care sunt în Rusia”, a spus Gaidai.

Citește și:  rușii au atacat în patru direcții în Regiunea Luhansk-Gaidai Rușii au atacat în patru direcții în Regiunea Luhansk-Gaidai  invadatorii nu au capturat întreaga regiune Luhansk, dar planifică un referendum privind aderarea la Federația rusă în avans-Gaidai Invadatorii nu au capturat întreaga regiune Luhansk, dar planifică un “referendum” privind aderarea la Federația rusă în avans – Gaidai

Potrivit acestuia, invadatorii au distrus toată infrastructura critică din Regiunea Luhansk. Au distrus infrastructura de alimentare cu apă a utilității de apă Popasnyansky, care a lăsat un milion de abonați fără apă.

“Cu electricitate, totul este, de asemenea, rupt. Conductele principale de gaz sunt distruse. Sunt doar spulberate. Întreaga infrastructură de gaze din orașe este descompusă în interior. Adică, chiar dacă ocupanții sunt capabili să aducă gaze în orașele din Rusia undeva, nu vor avea nimic în interiorul orașelor”, a spus Gaidai.

“Nici nu-mi pot imagina cum vor oferi anumite condiții locuitorilor orașelor ocupate, astfel încât să nu înghețe acolo iarna”, a adăugat el.reamintim că două sate din Regiunea Luhansk rămân sub controlul autorităților ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.