invadatorii au continuat asediul Severodonetsk  facebook.com/Сергей GaidaiInvadatorii au continuat asediul Severodonetsk facebook.com/Сергей Gaidai

În ultimele zile, deși apărarea Ucrainei rămâne eficientă, ocupanții ruși au făcut unele progrese în desfășurarea operațiunilor militare și pregătirea unei a treia linii de apărare.

Acest lucru a fost raportat la Institutul American pentru studiul războiului (ISW).

Potrivit ISW, trupele rusești au preluat controlul asupra a peste 95% din Regiunea Luhansk și, probabil, scopul lor este de a finaliza capturarea Severodonetsk în zilele următoare.

În plus, analiștii ISW au remarcat că trupele rusești au încercat fără succes să avanseze spre sud-estul Izyum, în apropierea granițelor regiunilor Harkov și Donetsk.

Citește și:  Rusia folosește incompetent aterizarea în Ucraina, a dus la pierderi grele-inteligență Rusia este incompetent folosind trupe în Ucraina, Acest lucru a dus la pierderi grele – informațiiocupanții au dat o lovitură puternică lui Lisichansk, trei persoane au fost ucise (foto) ocupanții au dat o lovitură puternică lui Lisichansk, trei persoane au fost ucise (foto)

Invadatorii au continuat asediul Severodonetsk și, probabil, încearcă să închidă complet zona Severodonetsk-Lisichansk în zilele următoare.

Se deplasează agresiv spre sud și vest de la Popasnaya la Bakhmut, dar ritmul avansului rușilor este probabil să încetinească pe măsură ce se apropie de orașul însuși.

Potrivit experților, cel mai probabil, trupele rusești din zonele ocupate din direcția sudică pregătesc o “a treia linie de apărare” pentru a consolida controlul pe termen lung asupra regiunii și pentru a se pregăti să respingă posibilele viitoare contraofensive ucrainene.după cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși ar putea efectua o ofensivă terestră pentru a captura Severodonetsk în zilele următoare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.