ocupanții au fost învinși lângă Makarov și Borodyanka, iar soldații bieloruși nu vor să participe la război/foto Radio Europa Liberă

Anterior, UNIAN a scris că astăzi, lângă Harkov, Forțele Armate ale Ucrainei au distrus inamicul DRG. Și acum a devenit cunoscut despre o altă victorie a războinicilor noștri viteji. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a povestit despre înfrângerea invadatorilor de lângă Makarov și Borodyanka. Mesajul conține, de asemenea, vești bune despre soldații din Belarus. Ei refuză să participe la război.

“În zona așezărilor Borodyanka și Makarov, în timpul acțiunilor ofensive ale unităților forțelor armate ale Ucrainei, inamicul a suferit pierderi semnificative”, a spus Statul Major General.

Comanda Forțelor Armate din Ucraina a mai spus că a fost efectuat un sondaj anonim în rândul soldaților din Belarus cu privire la dorința de a participa la război din partea forțelor armate ale Federației Ruse. Majoritatea covârșitoare a personalului a refuzat să se alăture ocupanților ruso-naziști.

ce altceva a fost raportat în Statul Major General

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *