invadatorii au lansat o grevă de rachete pe Kramatorsk/fotografie de Alexander GoncharenkoInvadatorii au lansat un atac cu rachete asupra Kramatorsk/fotografie de Alexander Goncharenko

invadatorii ruși au lansat un atac cu rachete asupra Kramatorsk, Regiunea Donetsk.

Primarul din Kramatorsk Alexander Goncharenko a spus acest lucru pe Facebook.

“Un alt atac aerian pe Kramatorsk. Anterior, fără victime”, a spus Goncharenko.

 fals

El a adăugat că specialiștii serviciilor explozive și salvatorii lucrează la fața locului.

 fals

După cum a raportat UNIAN, începând cu 14 iulie, în direcția Kramatorsk, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachetă în zonele Grigorovka, Seversk, Kramatorsk, Verkhnekamensk, Zaketnoye, Serebryanka și discutabil. El a efectuat atacuri aeriene lângă Verkhnekamenskoye și faruri. În plus, invadatorii avansau în direcția Verkhnekamenskoye. Luptele grele au continuat mult timp.

În aceeași zi, ocupanții au provocat lovituri aeriene în zona industrială din Kramatorsk.  Ca urmare a bombardamentului, electricitatea a dispărut în unele părți ale așezării. 

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând din această dimineață, inamicul se regrupează în direcția Kramatorsk pentru a relua ofensiva în direcția Seversk. De asemenea, luptătorii ucraineni au suprimat Ofensivele inamice în două direcții, rușii plecând fără glorie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.