invadatorii l-au lovit din nou pe Bakhmut: au distrus o întreprindere agricolă/fotografia serviciului de urgență de StatInvadatorii au lovit din nou la Bakhmut: au distrus o întreprindere agricolă/foto a serviciului de urgență de Stat

în Bakhmut (regiunea Donetsk), o întreprindere agricolă a fost distrusă de focul inamic.

După cum sa menționat în serviciul de urgență de stat, două hangare au fost deteriorate (în special, acoperișul hangarului a ars pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați), mașini agricole.

“Și din nou bombardamentul. De data aceasta orașul Bakhmut a suferit. Ca urmare a bombardării inamice, teritoriul unei întreprinderi agricole a fost distrus. La ora 14: 15, Departamentul Principal a primit un mesaj despre intrarea obiectelor rezistente la explozii pe teritoriul întreprinderii, a avut loc un incendiu. Departamentele de serviciu ale salvatorilor Bakhmut au fost trimise la locul incidentului”, se spune în raport.

Citește și:  în Lisichansk, ca urmare a bombardamentelor, sediul ajutorului umanitar a ars, unde se ascundeau 40 de persoane (video) În Lisichansk, ca urmare a bombardamentelor, sediul ajutorului umanitar a ars, unde se ascundeau 40 de persoane (video)  încă 100 de ocupanți au fost distruși în Ucraina: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a actualizat pierderile totale ale inamicului (infografic) încă 100 de ocupanți au fost distruși în Ucraina: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a actualizat pierderile totale ale inamicului (infografic)

Conform informațiilor disponibile, nu există morți sau răniți.

Photo okupanti znovu zavdali blow to Bakhmut 05 iunie 2022 fotografia de stat a serviciului de urgență de stat Photo Okupanti znovu zavdali lovitură la Bakhmut 05 iunie 2022 fotografie a serviciului de urgență de Stat Photo okupanti znovu zavdali blow to Bakhmut 05 iunie 2022 fotografia de stat a serviciului de urgență de stat Photo Okupanti znovu zavdali lovitură la Bakhmut 05 iunie 2022 fotografie a serviciului de urgență de Stat Photo okupanti znovu zavdali blow to Bakhmut 05 iunie 2022 fotografie a serviciului de urgență de Stat

Mai devreme astăzi, șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai, a declarat că generalul Alexander Dvornikov, care comandă trupele rusești în Ucraina, a fost instruit să profite de orașul Severodonetsk. El trebuie să facă față acestei sarcini până la 10 iunie sau cel puțin să stabilească controlul asupra autostrăzii Bakhmut-Lisichansk până la termenul specificat.

Sâmbătă, ocupanții ruși au lansat atacuri cu rachete asupra Bakhmut, Kramatorsk, Konstantinovka și Lisichansk.

De asemenea, în direcția Bakhmut, inamicul a folosit mortare, artilerie cu butoi și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Toretsk, New York, Vrubovka, Pokrovskoye. El a efectuat atacuri aeriene cu elicoptere Ka-52 lângă Berestovoye și Klinovoye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *