În regiunea Odessa, inamicul a lansat din nou un atac cu rachete pe podul peste estuarul Nistrului.

Acest lucru a fost anunțat de către Președintele Sediului operațional al administrației militare Regionale Odesa Serghei Bratchuk.

“Un atac cu rachete a fost efectuat pe podul de peste estuarul Nistrului. Informațiile sunt clarificate”, a spus Bratchuk.

OK ” Yug ” a confirmat, de asemenea, greva de pe pod. 

“O lovitură de rachete a fost efectuată în regiunea Odessa cu 3 rachete. Inamicul continuă să distrugă Podul nefuncțional peste estuarul Nistrului. Informațiile despre daune și victime sunt clarificate”, se arată în mesaj.

După cum relatează corespondentul UNIAN, explozii tocmai au fost auzite în Odessa și suburbii.

în rețelele sociale, oamenii scriu că se presupune că văd fum și există o “sosire”.în același timp, nu a fost anunțată nicio alertă aeriană.

După cum a raportat UNIAN, săptămâna trecută în regiunea Odesa, ocupanții ruși au lansat de două ori atacuri cu rachete pe podul feroviar peste estuarul Nistrului. E avariat.

Primarul din Belgorod-Nistru a povestit despre consecințele unei lovituri de rachete pe podul peste estuar. Greva invadatorilor ruși pe pod a creat anumite probleme cu logistica. Cu toate acestea, Regiunea Belgorod-Nistru nu este tăiată de restul regiunii Odessa. Există o conexiune auto, doar un ocol durează puțin mai mult.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.