invadatorii au lovit districtul Industrial din Kharkiv/fotografie facebook.com/Командування Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale UcraineiInvadatorii au lovit districtul Industrial din Kharkiv/fotografie facebook.com/Командування AFU Air Force

Președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov spune că ocupanții ruși au lovit districtul Industrial din Harkov.

El a anunțat acest lucru în canalul său de telegramă.

“Rușii au lovit districtul Industrial din Kharkiv. Facem apel la locuitorii din Kharkiv: sunteți în adăposturi, nu ieșiți pe străzile orașului inutil. Fii cât mai atent posibil!”,- a cerut președintele.

Citește și:  în districtul Melitopol, baza unității militare capturate de invadatori arde-Fedorov În cartierul Melitopol, baza unității militare capturate de invadatori arde-Fedorov jumătate din locuitorii din Regiunea Herson nu au plecat nicăieri - șef adjunct al Consiliului regional jumătate din locuitorii din Regiunea Herson nu au plecat nicăieri – șef adjunct al Consiliului regional

După cum a raportat UNIAN mai devreme, la 11 iulie, președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov a spus că în timpul zilei ocupanții au bombardat masiv populația civilă din districtele Chuguevsky, Izyumsky, Bogodukhovsky și Kharkiv din regiune.

Clădirile rezidențiale, dependințele, facilitățile agricole au fost afectate. Au fost mai multe incendii, centuri de pădure, iarbă și stuf ardeau. Un bărbat de 41 de ani a fost internat în districtul Bogodukhovsky.

Pe 12 iulie, a devenit cunoscut faptul că șapte persoane au fost ucise și alte 34 au fost rănite în timpul zilei ca urmare a bombardamentelor inamice din regiune. În plus, noaptea, rușii au tras două rachete care au căzut în zona deschisă dintre case și clădirea administrativă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *