rușii au tras din nou la Chuguev/foto Unian (Andrey Marienko)rușii au tras din nou la Chuguev/foto Unian (Andrey Marienko)

Pe 5 iunie, ocupanții ruși au tras din nou la Chuguev în regiunea Harkov. Ca urmare a atacului inamicului, o persoană a fost ucisă și alta a fost rănită.

Acest lucru a fost anunțat de primarul orașului Galina Minaeva pe Facebook.

“Există distrugeri într-unul din cartiere, dar cel mai dureros lucru este că există un mort și rănit în rândul locuitorilor”, se spune în raport.

Citește și:  blocada porturilor ucrainene este pregătită să se rupă: prima navă container va sosi din România Blocada porturilor ucrainene este pregătită să străpungă: prima navă container va sosi din România fratele lui Masi Nayem a povestit despre starea sa după ce a fost rănit Fratele lui Masi Nayem a vorbit despre starea lui după ce a fost rănit

în același timp, ea a cerut locuitorilor orașului să respecte regulile de siguranță.

“Ca persoană, înțeleg dorința multor locuitori din Chuguev de a profita de vremea bună cel puțin pentru o vreme, de a face o mică pauză de gândurile grele și tensiunea nervoasă, de a ieși în oraș, de a merge prin parcuri sau piețe, de a sta într-o cafenea. Toți suntem într-adevăr foarte epuizați mental în aceste luni de bombardament. Cu toate acestea, trebuie amintit că războiul continuă și lucrurile familiare pentru noi în timp de pace pot fi mortale. Vă îndemn, dragi concetățeni, aveți grijă de voi, de viața voastră și de viața celor dragi!”,- a rezumat Minaeva.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 5 iunie, mai multe explozii au tunat la Kiev în districtele Darnitsky și Dneprovsky. Se știe despre o persoană rănită, este spitalizată. Conform datelor preliminare, Rashiștii au lansat rachete de la aeronavele Tu-95 din Marea Caspică. 

o rachetă inamică a fost doborâtă peste Districtul Obuhov din regiunea Kiev.în plus, o întreprindere agricolă a fost distrusă de focul inamic în Bakhmut, regiunea Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.