rușii au tras la o stație de transport public, o biserică și clădiri înalte din Toretsk/foto Pavel KirilenkoRușii au tras la o stație de transport public, o biserică și clădiri înalte din Toretsk/fotografie de Pavel Kirilenko

Ocupanții ruși au tras la o stație de transport public, o biserică și clădiri înalte din Toretsk.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko în telegramă.

“8 morți, 4 răniți – acestea sunt consecințele bombardamentului Toretsk, pe care rușii l-au comis astăzi la ora 11. Trei copii sunt printre cei patru răniți”, a spus Kirilenko.

 fals

El a menționat că, potrivit informațiilor preliminare, ocupanții au tras din artilerie.

“am intrat într-o stație de transport public, unde era o mulțime de oameni la acea vreme”, a subliniat șeful OVA.

 false

în plus, rușii au deteriorat Biserica și l-au rănit pe preot acolo, au deteriorat clădirile înalte din jur.

“În fiecare zi ocupanții ruși lovesc civili – în fiecare zi avem morți și răniți. Toți cei care rămân încă în regiunea Donetsk se pun în pericol de moarte! Fac apel la toți locuitorii din regiune: nu vă transformați într-o țintă rusă! Evacuați la timp!”,- a spus Kirilenko.

 fals

După cum a identificat anterior UNIAN, la 29 iulie, Cabinetul de Miniștri a creat un sediu pentru evacuarea locuitorilor din regiunea Donetsk. Statul va introduce evacuarea obligatorie a populației din zonele neocupate din regiunea Donetsk înainte de începerea sezonului de încălzire

La 31 iulie, Vereshchuk a spus algoritmul acțiunilor pentru cei care trebuie să evacueze din regiunea Donetsk. Potrivit acesteia, peste 50 de mii de copii și peste 200 de mii de adulți ar trebui să plece. În plus, a devenit cunoscut faptul că, pe lângă plățile garantate de stat, se așteaptă asistență suplimentară rezidenților evacuați din regiunea Donetsk.

pe 2 August, Vereshchuk a menționat că, în ciuda tuturor posibilităților de evacuare obligatorie, nimeni nu va forța oamenii. În aceeași zi, ea a anunțat începutul evacuării din regiunea Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.