O școală și cel puțin șapte clădiri înalte au fost avariate/foto facebook.com/pavlokyrylenko.donodaO școală și cel puțin șapte clădiri înalte au fost avariate/foto facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

În acea noapte, ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra Slavyansk, cel puțin trei morți și șase răniți.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Cel puțin trei persoane au fost ucise și șase rănite în urma unui atac cu rachete lansat de ruși noaptea în Slavyansk. O școală și cel puțin șapte clădiri înalte au fost avariate”, a scris el.

 fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 facebook.com/pavlokyrylenko.donoda fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 © facebook.com/pavlokyrylenko.donoda fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 facebook.com/pavlokyrylenko.donoda fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 facebook.com/pavlokyrylenko.donoda fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 © facebook.com/pavlokyrylenko.donoda fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 facebook.com/pavlokyrylenko.donoda fotografia consecințelor grevei rachetelor de pe Slavyansk din 31 mai 2022 facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Kirilenko a adăugat că operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare, numărul exact al victimelor și răniților va fi cunoscut la finalizarea lor.

Citește și:  bombardarea intensivă a lui Nikolaev continuă: rușii au intrat într-o casă cu doi copii Bombardarea intensivă a lui Nikolaev continuă: rușii au intrat într-o casă cu doi copii există panică în Federația Rusă din cauza primirii armelor grele de către Ucraina: există mai puține nave în Marea Neagră Există panică în Rusia din cauza primirii de arme grele de către Ucraina: există mai puține nave în Marea Neagră  nu există nici un risc de mediu Severodonetsk - Gayday nu există nici un risc de mediu Severodonetsk – Gayday

Anterior, UNIAN a raportat deja că Statele Unite permit o nouă escaladare în Ucraina și consideră că următoarele săptămâni ale războiului vor fi decisive. Rezultatul luptelor pentru Donbass poate fi atât o tranziție la un război pozițional, cât și victoria uneia dintre părți.

“cum se termină, ar trebui să fie decisă de președinte și de președintele Putin”, crede președintele șefilor de Stat Major din SUA.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.