Rusia recrutează sirieni/ilustrația REUTERS

Comanda Forțelor Armate ale Federației Ruse continuă să ia măsuri pentru a umple pierderile de personal în detrimentul străinilor.

Acest lucru este raportat de către Centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Potrivit informațiilor disponibile, ocupanții ruși au selectat deja aproximativ 1.000 de voluntari din reprezentanții așa-numitei armate a lui Bashar Al-Assad și Hezbollah. 

Există o mare probabilitate de provocări din partea serviciilor speciale ale Federației Ruse în direcția Volyn.

În Polessky, principalele eforturi ale ocupanților s-au concentrat pe menținerea frontierelor ocupate anterior și efectuarea pregătirilor pentru o posibilă ofensivă asupra Kievului. 

În direcția Seversky, inamicul încearcă să rămână pe anumite linii, să restabilească capacitatea de luptă a unităților și să completeze proviziile. Ocupanții continuă să blocheze parțial orașul Chernihiv și să efectueze bombardarea artileriei orașului. 

În zona orașului Brovary, ocupanții efectuează periodic atacuri de artilerie asupra pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei.

În direcția Slobozhansky, pentru a relua acțiunile ofensive asupra orașelor Sumy și Kharkiv, ocupanții încearcă să umple muniția și combustibilul și lubrifianții și sunt forțați să utilizeze prematur rezervele umane acumulate. În direcția orașului Izyum, inamicul încearcă să reia acțiunile ofensive.

În direcțiile Luhansk și Donetsk, inamicul și-a concentrat eforturile principale pe pregătirea ofensivei asupra Severodonetsk și înconjurarea Mariupolului.

inamicul nu a efectuat operațiuni active în direcția South Bug. 

Ocupanții nu abandonează încercările de detectare și distrugere a sistemului de apărare aeriană de-a lungul coastei Mării Negre. În apele Mării Negre, inamicul încearcă să efectueze acțiuni demonstrative.

după cum a raportat UNIAN, pierderile totale de luptă ale inamicului de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina s-au ridicat la aproximativ 14 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *