121 de locuitori din regiunea Zaporozhye continuă să fie în captivitate/fotografie ua.depositphotos.com 121 de locuitori din regiunea Zaporozhye continuă să fie în captivitate/fotografie ua.depositphotos.com

Peste 120 de civili din regiunea Zaporozhye continuă să fie ținuți ostatici de invadatorii ruși.

Potrivit administrației militare regionale Zaporozhye din canalul său Telegram, ocupanții continuă să răpească cetățeni ucraineni pe teritoriul regiunii.

“În seara zilei de 09.06.2022, 321 de civili au fost ținuți ostatici de ocupanți. Dintre aceștia, 200 au fost eliberați și 121 continuă să fie ținuți ostatici”, se arată în raport.

În același timp, se remarcă faptul că, dacă rudele sau prietenii dvs. sunt în captivitate, datele lor trebuie raportate la linia telefonică OVA prin telefon 0 800 503 508, astfel încât să poată intra pe listele de schimb.

De asemenea, puteți furniza informații despre persoana răpită completând formularul Google la: https://forms .gle/1WGoDx2hzSEV6b2JA.

“Autoritățile fac tot posibilul pentru a se asigura că persoanele răpite de teroriști se întorc acasă cât mai curând posibil”, se arată în raport.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General, trupele rusești încearcă să reia ofensiva pentru a captura probabil complet regiunea Zaporozhye.

Potrivit președintelui Zaporozhye Ova Alexander Starukh, în partea ocupată a regiunii Zaporozhye există indignări ale rușilor. 85-90% din populație a părăsit așezările ocupate. Au fost cei care nu au avut ocazia să plece.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.